27 april 2018
19:15

Kortedala IF

Referat: Lunden ÖBK - Kortedala IF

Lunden-Kortedala 1-1 i Division 4As fjärde omgång. En match med två helt olika halvlekar.
Den första där vi började väldigt bra och Kortedala inte såg så sugna ut.
Andra halvlek tog bortalaget över mer och mer och kvitteringen hängde tillslut i luften..

Våran största chans den här matchen att vinna, låg i att redan i början fylla på.
Trycka upp så mycket folk som möjligt i omställningarna.
Att försöka avgöra matchen i ett tidigt skede, då vi visste att Kortedala blir bättre ju äldre matchen blir.

Vi blev för långt ner i banan för att riktigt orka trycka på i omställningarna.
I andra halvlek kämpade vi heroiskt men kunde tyvärr inte hålla i trean hela matchen ut.

Osten i mål stog för ett gäng räddiningar, vassast va en trippelrädding runt 75e matchminuten.
Sammfattningsvis gör vi en bra match, ett uppryck från senaste matchen mot Guldheden.
Vi möter ett bra lag, och med lite flyt kunde vi fått alla tre pinnar...det är små marginaler i årets serie.

Patrik Magier sa följande till Rasta och Dallas matchblogg:
“Vi fick ju en drömstart redan efter en minut då jag fick chansen att sätta dit den. Kändes bra i första halvlek men vi visste att det skulle behövas ett mål till för att få Kortedala ointresserade, men det målet kom aldrig. Kortedala kvitterar i den 88:e minuten vilket var surt men i det stora hela är vi nöjda med poängen, då Kortedala tog över matchen i andra. Återigen släpper våran målvakt Andreas in en boll i slutet av matchen, tråkigt. Nu väntar derbyt mot storfavoriterna Gårda och de verkar ju verkligen ha kommit igång. Vi kommer naturligtvis träna på fasta situationer och långbollar under veckan.”

Målen:
2min 1-0 Patrik slår in retur efter inlägg av Victor
88min 1-1 Kortedala kvitterar på en hörna